En god och annorlunda lasagne med broccoli, körsbärstomater, basilika och mascarpone blir en mättande vegomåltid som är lika god i matlådan dagen efter.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2018
Kontrollera noga innehållet i tomatsåsen.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor.
Gör äggfri: välj äggfria lasagneplattor.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ylva
2/20/2021Otippat gott recept efter små justeringar. Använd parmesanost som den rivna osten. Dubbla mängden mascarpone och minska mjölken till 1 dl. Toppa de sista lasangeplattorna med ajvar relish, mer riven ost och svartpeppar
Marcus
11/27/2020Broccoli-tomatröran var väldigt torr, samtidigt som den vita såsen var väldigt tunn. Använde dubbel så mycket tomatsås men det var ingen bra idé. I slutändan blev lasagnen nämligen rätt så vattnig. Smaklig var det dock inget fel på!
Mari
5/13/2020Jättegod 😍 Jag rev ner lite mer ost och kryddade på lite. Mums