En matig och ljuvligt god lakto-ovo-vegetarisk lasagne med aubergine, spenat och en krämig béchamelsås smaksatt med parmesanost.
Kontrollera noga innehållet i pastasåsen.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor. Byt vetemjöl mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mozzarella, mjölk och smör.
Gör äggfri: välj äggfria lasagneplattor. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym tex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Recept och bild i samarbete med Barilla.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag bytte ut spenaten mot svartkål.Det blev väldigt gott.
Gunilla
2021-05-14Denna är grymt god! Jag bytte däremot ut allt mejeri mot veganska produkter eftersom vi dels äter sådan kost här hemma och dottern är allergisk mot mjölkprotein. Nästa gång ska jag testa att tillsätta lite baljväxter 🤩
Michelle
2021-05-10Väldigt god lasagne! Använde färsk bladspenat, gick lika bra. Kan varmt rekommendera!
Angelica
2020-11-09