Bresaola med svamp och linguine

9
2
Bresaola med svamp och linguine

Svampcrème med tryffel ger denna rätt sin goda smak. Lägg till shiitakesvamp, bresaola, zucchini och rödlök och du har en uppdaterad pastarätt att bjuda nära och kära på.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2018

Bresaola med svamp och linguine

Ingredienser

4 portioner
4
port pasta (gärna linguine)
1
zucchini
150 g
shiitakesvamp
1
rödlök
1 msk
olivolja
-
salt
-
peppar
130 g
crème av svamp med tryffel
2 dl
vispgrädde
250 g
körsbärstomater
65 g
rucola
3
förp bresaola (à 70 g)

För alla

Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Lisa

1/26/2018

Lukten fick mig alldeles illamående och tappade aptiten totalt. Smakade dock inte alls som det luktade, dock följde vi receptet för 4 portioner och vi har ätit detta natt och dag i 4 dagar nu. Usch så less på denna rätt nu.

Sarah

1/25/2018

Jätteäckligt! Gick inte att äta!

Näringsvärde per portion

Energi 2793 KJ / 668 kCal
Fett 31 g
Salt 4.11 g
Kolhydrater 63 g
Protein 30 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept