Bresaola med svamp och linguine

Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Bresaola med svamp och linguine

Svampcrème med tryffel ger denna rätt sin goda smak. Lägg till shiitakesvamp, bresaola, zucchini och rödlök och du har en uppdaterad pastarätt att bjuda nära och kära på.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2018

Bresaola med svamp och linguine

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta (gärna linguine)
1 zucchini
150 g shiitakesvamp
1 rödlök
1 msk olivolja
salt
peppar
130 g crème av svamp med tryffel
2 dl vispgrädde
250 g körsbärstomater
65 g rucola
3 förp bresaola (à 70 g)

Gör så här

00:01:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Lukten fick mig alldeles illamående och tappade aptiten totalt. Smakade dock inte alls som det luktade, dock följde vi receptet för 4 portioner och vi har ätit detta natt och dag i 4 dagar nu. Usch så less på denna rätt nu.

    Lisa

  • Jätteäckligt! Gick inte att äta!

    Sarah

Näringsvärde per portion

Energi2793 KJ / 668 kCal
Fett31 g
Salt4.11 g
Kolhydrater63 g
Protein30 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Grönkålslasagne med svamp
    Betyg 4.3 av 5.136 personer har röstat
    Receptet har 14 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Svampsoppa med svampbruschetta
    Betyg 4.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ärtplättar med mozzarellasallad
    Betyg 3.2 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad