Brantevikssill

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Brantevikssill

Brantevikssill är en god, lite söt och kryddig sill. Sillen är enkel att göra när du varvar 5-minuterssill med lök, mortlade pepparkorn, citronpeppar, lagerblad och dill. Ställ i kylen några dagar så mognar smakerna till brantevikssillen.

Brantevikssill

Ingredienser

8 portioner
2   förp 5-minuters inläggningssill
30   hela vitpepparkorn
30   hela kryddpepparkorn
1   gul lök
1   rödlök
2   lagerblad
1   kruka dill
2 tsk  citronpeppar
2 dl  strösocker
1 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos. mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

En mindre söt variant med liknande ingredienser hittar du här: Sill med dill och rödlök.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi936 KJ / 224 kCal
Fett6 g
Salt2.4 g
Kolhydrater35 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Sill med senapskräm och krasse
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Löksill med portvin
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Sill med fänkål och dragon
Betyg 2.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lime- och vitlökssill
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karamelliserad citrussill
Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödlökssill med balsamvinäger och honung
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga