Krispiga äppelbitar ger en trevlig kontrast till den mjälla sillen i krämig röra på crème fraiche med smak av pepparrot, dijonsenap och persilja. Mums till midsommar!
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2012
Fri från gluten.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i majonnäsen, använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i majonnäsen, byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart crème fraiche och smaksatt med lite fransk senap och dragon.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Per-eric
2012-06-15Har lagat detta förut ett par gånger. Blir väldigt gott. När jag ser receptet blir jag dock lite förbryllad. Smak av di-senap?? Fanns inte med i receptet. Men jag kan lova att den gör sitt till (i liten mängd). Ska finnas på bordet till midsommar i år igen.