Senapssill

92
19
Senapssill

Prova på att göra en egen senapssill genom att följa detta lättlagade recept. Gör din smakrika sås av senap, farin och vinäger blandat med olja, dill och purjolök före du lägger ner sillfiléerna. Servera din krämiga senapssill och njut!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Senapssill

Ingredienser

8 portioner
2 förpackningar 5-minuters inläggningssill (à 420 g)
1 dl senap (vanlig)
1 dl skånsk senap
1 1/2 dl brun farin
2 tsk vitvinsvinäger
1 dl olja
1 dl hackad dill
1 dl hackad purjolök
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Sillen håller ca 1 vecka i kylen.

Vad tyckte du om receptet?

92

Kommentarer

Anette

2021-06-21

Hur är hållbarheten på den här sillen?

Redaktionen ICAse

2021-07-07

Hej Anette! Sillen håller ca 1 v i kylen. Tänk på att använda rena verktyg. Hoppas det ska smaka. Hälsningar Ulrika

Lisa

2020-12-24

Jättegod. Även utan peppar och salt.

Anna

2020-12-19

Väldigt gott och enkelt

Testa liknande recept