Lättlagad krämig rödbetssill
En ljuvligt krämig rödbetssill som är lätt som en plätt att svänga ihop. Med en stavmixer går det dessutom ännu snabbare! Mixa ihop alla ingredienser och klipp ner sillen, ställ i kylskåp och servera den sedan till kokt potatis, smarrigt!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011
Ingredienser
8 portioner
2 förp 5-minuters inläggningssill (à 420 g) eller färdiglagad kryddsill, t ex löksill
8 hela inlagda rödbetor (à ca 200 g)
2 msk majonnäs
2 dl lätt crème fraiche
1 gul lök
1 tsk salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
God smak med rödbetor i sillen men jag mixade rödbetorna för mycket. När jag gör den nästa gång ska jag mixa hälften av betorna och skära hälften i bitar så det blir lite mer tuggmotstånd.
Jessica
2012-01-16