Potatis- och prästostrulle med ansjovis

37
0
Potatis- och prästostrulle med ansjovis

Nya smakupplevelser med klassiska ingredienser. Kokt potatis, prästost och ansjovis blir tillsammans oemotståndliga rullar när släkt och vänner kommer på julmingel. Toppa härligheten med en klick crème fraiche.

Potatis- och prästostrulle med ansjovis

Ingredienser

ca 20 bitar
400 g mandelpotatis
50 g prästost
1 rödlök
2 msk crème fraiche
salt och peppar
1 kruka dill

Topping

1 burk ansjovisfiléer (100 g)
1 dl crème fraiche

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut prästost till ett mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Näringsvärdet är beräknat per bit på 20 bitar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

37

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 234 KJ / 56 kCal
Fett 3 g
Salt 3 g
Kolhydrater 5 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden