Potatis- och prästostrulle med ansjovis
Nya smakupplevelser med klassiska ingredienser. Kokt potatis, prästost och ansjovis blir tillsammans oemotståndliga rullar när släkt och vänner kommer på julmingel. Toppa härligheten med en klick crème fraiche.
Ingredienser
ca 20 bitar
400 g mandelpotatis
50 g prästost
1 rödlök
2 msk crème fraiche
salt och peppar
1 kruka dill
Topping
1 burk ansjovisfiléer (100 g)
1 dl crème fraiche
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut prästost till ett mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat per bit på 20 bitar.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi234 KJ / 56 kCal
Fett3 g
Salt0.3 g
Kolhydrater5 g
Protein2 g
Kommentarer