Potatis- och prästostrulle med ansjovis

Betyg 3.1 av 5.
37 personer har röstat
0
Potatis- och prästostrulle med ansjovis

Nya smakupplevelser med klassiska ingredienser. Kokt potatis, prästost och ansjovis blir tillsammans oemotståndliga rullar när släkt och vänner kommer på julmingel. Toppa härligheten med en klick crème fraiche.

Potatis- och prästostrulle med ansjovis

Ingredienser

ca 20 bitar
400 g mandelpotatis
50 g prästost
1 rödlök
2 msk crème fraiche
salt
peppar
1 kruka dill

Topping

1 burk ansjovisfiléer (100 g)
1 dl crème fraiche

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
37 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bit

Näringsvärdet är beräknat per bit på 20 bitar.
Energi234 KJ / 56 kCal
Fett3 g
Salt0.3 g
Kolhydrater5 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Minifrestelser
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostad mandelpotatis med ansjovis
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Prästostcheesecake med matjessill och äppelsallad
Betyg 3.1 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Strömmingslåda
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gubbröra
Betyg 2.2 av 5.
95 personer har röstat
Under 30 min att tillaga