Potatis- och prästostrulle med ansjovis

Betyg 3.1 av 5.
37 personer har röstat
0
Potatis- och prästostrulle med ansjovis

Nya smakupplevelser med klassiska ingredienser. Kokt potatis, prästost och ansjovis blir tillsammans oemotståndliga rullar när släkt och vänner kommer på julmingel. Toppa härligheten med en klick crème fraiche.

Potatis- och prästostrulle med ansjovis

Ingredienser

ca 20 bitar
400 g  mandelpotatis
50 g  prästost
1   rödlök
2 msk  crème fraiche
salt och peppar
1   kruka dill

Topping

1   burk ansjovisfiléer (100 g)
1 dl  crème fraiche

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut prästost till ett mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Näringsvärdet är beräknat per bit på 20 bitar.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
37 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi234 KJ / 56 kCal
Fett3 g
Salt0.3 g
Kolhydrater5 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Rostad mandelpotatis med ansjovis
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Minifrestelser
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelpotatis-tilltugg
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Strömmingslåda
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bakad rotselleri med ansjovismajonnäs och rostad lök
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Filodegsrulle med grönkål och mandelpotatis
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga