Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Bönsallad med primörer

En mild och behaglig bönsallad med primörer passar vid de flesta tillfällen. Sparris, morötter, tomater och sockerärter i en skön och mycket fräsch blandning.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Förväll sparris och morötter några minuter. Skär sparrisen i halvor och skiva morötterna.
  2. Blanda olja, vinäger och kryddor. Blanda bönor och alla grönsaker med dressingen.

För alla

Rätten är gluten-, laktos-, mjölkprotein- och äggfri.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 pkt kokta bönor à 380 g
  • 8 gröna sparrisar
  • 3 små morötter
  • 12 gula körsbärstomater
  • 75 g sockerärtor
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1061 kJ / 254 kCal