Norrländsk duo1 – grillad räkrulle med ärtstomp, prästost och sparris

Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
0
Norrländsk duo1 – grillad räkrulle med ärtstomp, prästost och sparris

En räkrulle kan väl sällan slå fel? Särskilt inte den här, som fylls med dillsmakande ärtstomp, prästost och saltstekt sparris – sedan grillas den i en smörgåsgrill. För god för att inte testa!

Norrländsk duo1 – grillad räkrulle med ärtstomp, prästost och sparris

Ingredienser

4 portioner
2 dl  gröna ärtor
12   gröna sparrisar
salt och svartpeppar
1   förp handskalade räkor i lake
1   kruka dill
1 msk  olivolja
1/2 tsk  vitvinsvinäger
2   mjuka korntunnbröd
8   skivor lagrad prästost

För alla

Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1244 KJ / 298 kCal
Fett11 g
Salt0.65 g
Kolhydrater21 g
Protein28 g

Testa liknande recept

Norrländsk duo2 – grillat tunnbröd med hjortron och brie
Betyg 3.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crêpes med sparris och prästost
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparrisrisotto med prästost och grillad kycklingfilé
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grön sparrisfrittata 
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kabanoss med ciderkokta primörer
Betyg 2.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paj i långpanna med sparris och prästost
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga