Bönragu med rosmarin och chorizo

Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bönragu med rosmarin och chorizo

En mustig spansk husmansrätt i en snabblagad version som både smakar och doftar ljuvligt. Den smakrika chorizon balanseras upp av de lena cannellinibönorna, rosmarin och rivet citronskal.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2016

Bönragu med rosmarin och chorizo

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/2 kruka rosmarin
1/2 msk olivolja
1 dl vitt matlagningsvin
1 burk körsbärstomater (à 400 g)
4 port ris eller annat gryn
1 förp cannellinibönor (à 380 g)
2 förp minichorizo (à 300 g)
1 tsk olja
1 citron
salt
peppar
65 g babyspenat

Gör så här

00:15:00
00:12:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegott! Serverade med en klick matlagningsyoghurt o hade lite extra chiliflakes i. Alla gillade!

    Carola

Näringsvärde per portion

Energi3232 KJ / 772 kCal
Fett39.7 g
Salt4.8 g
Kolhydrater67.7 g
Protein32 g

Testa liknande recept

  • Spansk bönragu med chorizo
    Betyg 2.9 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Morotspasta med chorizo och mandel
    Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad