Bönpasta med tapenade och ärter

Glutenfri bönpasta tillsammans med färdig grönsakstapenade blir till en enkel och proteinrik vardagsrätt. Koka bönpastan al dente så behåller den ett skönt tugg. Rostade mandlar och parmesan gör pastan lyxig. Toppa med krispiga sockerärter.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i osten, kan innehålla löpe.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: Kontrollera innehållet i bönpastan.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut parmesanosten mot mjölkproteinfri ost.
Gör äggfri: Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergod!
Anna
2015-07-19Hej Anders! Vad kul att rätten blev uppskattad! Hälsningar Veronica
Redaktionen
2015-06-29Jättegott recept och mycket bra att få bekanta sig med bönpasta som vi aldrig tidigare köpt.
Anders
2015-06-27