UNDER 30 MIN | Medel

Bagel med rostbiff och färskost

En rivig rostbiffsbagel med smaker från jalapeños och grön paprika. Ett bra och mättande alternativ till lunch, eller ett matigt mellanmål som ligger på en bädd av mjukost, på ett färskt nyrostat bagelbröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skiva löken.
  2. Dela paprikan på längden och ta bort kärnhuset, skär i strimlor.
  3. Stek löken försiktigt ett par minuter i olja och smör i en vid kastrull. Tillsätt paprikan och fräs ytterligare ett par minuter (löken ska vara mjuk men paprikan fortfarande lite krispig). Smaka av med salt och peppar.
  4. Dela bageln på mitten, rosta båda halvorna och bred ett rikligt lager med färskost på båda bröden.
  5. Fördela löken och paprikan på den undre bagelhalvan.
  6. Lägg rostbiffen ovanpå, strö på lite hackade jalapeños och avluta med lite salt och lite nymald peppar.

För alla

Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Philadelphia.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 stor gul lök
  • 2 gröna paprikor
  • 1 msk olja
  • 1 msk smör
  • salt
  • peppar
  • 4 bagels
  • 300 g färskost (gärna med lök & örter)
  • 12 skivor rostbiff
  • 1 msk hackade inlagda jalapeños

Näringsvärde
Per portion

Energi 2589 kJ / 619 kCal