Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Asiatisk rödkålssallad med rostbiff

Allehanda sorters kål är bara så bra mat! I den här rödkålssalladen med asiatisk dressing kan du lika väl ta grön-, vit- eller spetskål – eller varför inte en blandning? Förstärk med gröna salladsblad, avokado och sojabönor. Bjud med rostbiff och salta jordnötter. Gott!

Detta är ett recept från Buffé nr 11, 2016
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda strimlad kål (t ex röd-, grön- eller vitkål) med blandsallad.
  2. Blanda ner tärnade avokador och sojabönor. Blanda rapsolja, japansk soja, finriven ingefära, honung och finhackad chilifrukt.
  3. Blanda dressingen med salladen. Strimla rostbiff och lägg överst.
  4. Topping: Toppa med rostade kokoschips och grovhackade salta jordnötter.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsberäkning är inkl. topping.

Tips

Byt ut rostbiffen mot halloumi för en vegetarisk variant.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 200 g strimlad kål (t ex röd-, grön- eller vitkål)
  • 1 påse blandsallad (à 65 g)
  • 2 tärnade avokador
  • 250 g tinade sojabönor
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk japansk soja
  • 1 msk riven ingefära
  • 1 tsk honung
  • 1 finhackad chilifrukt
  • 120 g rostbiff
Topping
  • rostade kokoschips
  • grovhackade salta jordnötter
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1816 kJ / 434 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer