Asiatisk rödkålssallad med rostbiff

Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat
2
Asiatisk rödkålssallad med rostbiff

Allehanda sorters kål är bara så bra mat! I den här rödkålssalladen med asiatisk dressing kan du lika väl ta grön-, vit- eller spetskål – eller varför inte en blandning? Förstärk med gröna salladsblad, avokado och sojabönor. Bjud med rostbiff och salta jordnötter. Gott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016

Asiatisk rödkålssallad med rostbiff

Ingredienser

4 portioner
200 g strimlad kål (t ex röd-, grön- eller vitkål)
1 påse blandsallad (à 65 g)
2 tärnade avokador
250 g tinade sojabönor
2 msk rapsolja
2 msk japansk soja
1 msk riven ingefära
1 tsk honung
1 finhackad chilifrukt
120 g rostbiff

Topping

rostade kokoschips
grovhackade salta jordnötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Supergod! Brukar byta ut rostbiffen mot räkor och addera gurka/rädisor

Therese

2024-05-29

Gott! Tog bröd till för chilin gjorde den stark.

Maria

2022-01-06

Näringsvärde per portion

Näringsberäkning är inkl. topping.
Energi1816 KJ / 434 kCal
Fett32 g
Salt2 g
Kolhydrater13 g
Protein20 g

Testa liknande recept

Rostbiff med kålsallad och picklad rödbeta
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kålsallad med granatäpple
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönkålsshake
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bagel med rostbiff och färskost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sweet chilimarinerad rostbiff
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga