Asiatisk rödkålssallad med rostbiff

18
0
Asiatisk rödkålssallad med rostbiff

Allehanda sorters kål är bara så bra mat! I den här rödkålssalladen med asiatisk dressing kan du lika väl ta grön-, vit- eller spetskål – eller varför inte en blandning? Förstärk med gröna salladsblad, avokado och sojabönor. Bjud med rostbiff och salta jordnötter. Gott!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2016

Asiatisk rödkålssallad med rostbiff

Ingredienser

4 portioner
200 g
strimlad kål (t ex röd-, grön- eller vitkål)
1
påse blandsallad (à 65 g)
2
tärnade avokador
250 g
tinade sojabönor
2 msk
rapsolja
2 msk
japansk soja
1 msk
riven ingefära
1 tsk
honung
1
finhackad chilifrukt
120 g
rostbiff

Topping

rostade kokoschips
grovhackade salta jordnötter

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsberäkning är inkl. topping.

Gör så här

Tips

Byt ut rostbiffen mot halloumi för en vegetarisk variant.

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1816 KJ / 434 kCal
Fett 32 g
Salt 2 g
Kolhydrater 13 g
Protein 20 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept