Bönpasta med pesto, bönor och mozzarella

Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
0
Bönpasta med pesto, bönor och mozzarella

En god vardagspasta, lätt som en glutenfri plätt att laga! Med krämig pesto och en mumsig blandning på mozzarella, lök och citron får du en smakfull måltid som dessutom är rik på både protein och fibrer.

Bönpasta med pesto, bönor och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
150 g haricots verts (bönor)
salt
250 g frysta sojabönor
1 silverlök
2 mozzarella (à 125 g)
1 citron
2 tsk olivolja
svartpeppar
4 port bönpasta fettucine
3 msk pesto

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2622 KJ / 626 kCal
Fett31.5 g
Salt0.85 g
Kolhydrater19.1 g
Protein56.9 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Vitlöksstekt broccoli med oliv- och arrabbiatapasta
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskockor i tomatsås och ruccola
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegetarisk bolognese
Betyg 4.1 av 5.
73 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönpasta med paprika och mozzarella
Betyg 2.8 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade sojabönor
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga