Grönkål är förmodligen vinterns bästa grönsak! Här slänger vi ner den i en härligt krämig pasta. Bönpastan får även sällskap av knaperstekt halloumi och rostade mandlar som ger härligt crunch.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2018
Kontrollera innehållet i bönpastan. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri bönpasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut halloumi mot tofu och crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Receptet har dubblerats okt 2020.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Pumpakärnor gick jättebra istället för mandlar. 🙂
Sara
2023-08-27Gott! Gillade att det inte var för såsigt, men nästa gång ska jag testa med lite mer kryddor, chili etc. Men gick hem även för skeptisk familj.
Victoria
2022-11-13Mycket gott, lade till lite citronjuice också!
Ludvig
2022-01-25