En härlig frittata sprängfylld med smak! Svartkål fräses i pannan, och blandas sedan med oreganon och paprikan innan de hälls i en ugnssäker form. De uppvispade äggen samt bönorna hälls sedan i formen, och allt lagas ihop i ugnen. För att addera ännu mer smak strös oliver och mild mâchesallad över rätten!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2018
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matfettet mot mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Vi föll inte alls för denna, torr och ganska smaklös tyvärr
Katarina
2018-05-25