En böncurry går enkelt att slänga ihop, ser färgglad och trevlig ut, samt det bästa – den smakar väldigt gott! Här äts den tillsammans med sojamarinerade groddar, plommontomater och nykokt ris.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Kontrollera noga innehållet i currypastan. Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Rotfruktscurry med tomat och vita bönor
Hot pot med sötpotatis och bönor
Thaibiff med ris
Thaigryta med ris
ICA återkallar ICA Vegonuggets med krispig majspanering Läs mer