Bönchili med linser och picklad lök
Oavsett om du älskar koriander eller inte, så kommer denna rätt inte göra dig besviken. En smakrik chili kokas upp och äts med ris, picklad lök, och koriander efter behag! För att tillföra lite balans i varje tugga rekommenderar vi starkt att äta den med crème fraiche.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 31 2020
Ingredienser
Picklad lök
Chili
Ris
Till servering
För alla
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jag vill ha mer intensiv smak. Nästa gång skippar jag vattnet och byter ut det mot mer tomat.
Anette
2022-08-13Jättegott! Använde vanliga krossade tomater, färsk vitlök och chili.
Agneta
2021-11-28Jättegod chili och fantastiskt gott med den picklade löken till!
Birgitta
2021-07-22