Mexikanska bönburgare med basilikaguacamole

Vegetariska burgare med gott tugg tack vare ”paneringen” på grovhackade cashewnötter. Grilla och bjud i varma pitabröd med en avokadoröra smaksatt med basilika.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Ingredienser
Basilikaguacamole
Tillbehör
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd och glutenfria pitabröd. Cintz salsa tropisk innehåller gluten i aromerna. Byt till annan salsa.
Gör laktosfri: använd ströbröd och pitabröd utan mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd ströbröd och pitabröd utan mjölk.
Gör äggfri: använd ströbröd fritt från ägg och kontrollera brödet.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Blev genast en favorit hos barnen, 5, 8 och 10 år gamla!
Mia
2020-05-01Supergott! Tar drygt hälften av ströbrödet, man känner rätt snabbt när konsistensen är bra.
Sanna
2018-11-29Jag skippade ströbröd och hällde i mjöl istället, blev mycket lenare och mindre "torrt". Bra recept i övrigt :)
Caroline
2016-03-30