Vegetariska burgare med gott tugg tack vare ”paneringen” på grovhackade cashewnötter. Grilla och bjud i varma pitabröd med en avokadoröra smaksatt med basilika.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2013
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd och glutenfria pitabröd. Cintz salsa tropisk innehåller gluten i aromerna. Byt till annan salsa.
Gör laktosfri: använd ströbröd och pitabröd utan mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd ströbröd och pitabröd utan mjölk.
Gör äggfri: använd ströbröd fritt från ägg och kontrollera brödet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mia
2020-05-01Blev genast en favorit hos barnen, 5, 8 och 10 år gamla!
Sanna
2018-11-29Supergott! Tar drygt hälften av ströbrödet, man känner rätt snabbt när konsistensen är bra.
Caroline
2016-03-30Jag skippade ströbröd och hällde i mjöl istället, blev mycket lenare och mindre "torrt". Bra recept i övrigt :)