Kycklingfilé i cidersås med kål- och bönfräs

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kycklingfilé i cidersås med kål- och bönfräs

Här är ett läckert recept på kycklingfilé i cidersås med kål- och bönfräs som har intressanta och spännande smaker. Kycklingen blir saftig och får en delikat smak av äpple, senap och rosmarin. En utmärkt middagsrätt som gillas av både vuxna och barn.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2011

Kycklingfilé i cidersås med kål- och bönfräs

Ingredienser

4 portioner
2 äpplen
1/2 purjolök (delad på längden)
4 port ris, bulgur eller annat gryn
4 kycklingfiléer
2 msk smör eller margarin
1 tsk salt
2 krm peppar
1 tsk torkad rosmarin
2 dl äppelcider
1 dl crème fraiche
2 tsk dijonsenap

Kål- och bönfräs

1/2 spetskål
1/2 paket bacon (à 140 g)
250 g haricots verts (bönor)
salt
peppar
1 msk smör eller margarin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3081 KJ / 737 kCal
Fett30 g
Kolhydrater65.9 g
Protein46.5 g

Testa liknande recept

Fläskytterfilé med fruktig gräddsås
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ingefärsbakad spetskål med koriander
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sojakyckling med sesammajonnäs
Betyg 2.7 av 5.
51 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Citronstekt lax med rotselleri och blomkål
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kotlett med grönsaksbulgur och olivyoghurt
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga