Burgarna får smak av bland annat lök, solroskärnor och majskorn. Tillsammans med bönorna formas smeten till burgare som steks i olja. Lägg allt på tallriken och toppa med en klick avokadokräm, mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2021
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergoda burgare! Jag gjorde dem i ugnen och de blev riktigt krispiga. Serverade i pitabröd med riven vitkål, riven morot, sallad, rödkål och tomat. Jag hade Rydbergs vita kebabsås till, men känns som om vilken kall sås som helst passar till. Jag tog ett stort ägg istället för två mindre och konsistensen blev jättebra. Dessa kommer göras igen - kanske med couscous eller matvete till.
Caroline
2023-03-09Kan man frysa in biffarna?
Sandra
2021-11-05Mycket godare än förväntat. Majsen gav rätten en skjuts och dessutom glutenfritt
Fanny
2021-04-13