Bönchili med bräckt falukorv
Bräckt falukorv och bastant bönchili med smak av barbequesås, kidneybönor, vitlök, majs och krossade tomater - den klassiska falukorven i en ny variant. Serveras med kokt potatis och sallad.
Ingredienser
4 portioner
600 g potatis
500 g falukorv
1 liten gul lök
1 msk finhackad vitlök
1 msk olivolja
1 burk kidneybönor (à ca 410 g)
1 burk krossade tomater (à ca 400 g)
1 dl barbequesås med röksmak
2 msk ketchup
1 liten burk majskorn (à 150 g)
olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2445 KJ / 560 kCal
Fett26.1 g
Kommentar
Ketchup? Tog i lite socker för att bryta de syrliga tomaterna.
Heinrich
2011-04-24