Bräckt falukorv och bastant bönchili med smak av barbequesås, kidneybönor, vitlök, majs och krossade tomater - den klassiska falukorven i en ny variant. Serveras med kokt potatis och sallad.
Ingredienser
4 portioner
600
g
potatis
500
g
falukorv
1
liten gul lök
1
msk
finhackad vitlök
1
msk
olivolja
1
burk kidneybönor (à ca 410 g)
1
burk krossade tomater (à ca 400 g)
1
dl
barbequesås med röksmak
2
msk
ketchup
1
liten burk majskorn (à 150 g)
olja
För alla
Kontrollera ingredeinsförteckningen på barbequesåsen. Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Här kan du ersätta falukorven med quornfärs, så får du en jättegod vegetarisk chili con carne.
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
4
1 st
Kommentar
Heinrich
2011-04-24
Ketchup? Tog i lite socker för att bryta de syrliga tomaterna.
Kommentar
Heinrich
2011-04-24Ketchup? Tog i lite socker för att bryta de syrliga tomaterna.