Bockwurst med surkål och äppelpepparrot

0
0
Bockwurst med surkål och äppelpepparrot

Enkel och snabblagad mat som ger dig energi och många härliga smaker i ett svep. Bockwursten serveras med kokt potatis, varm surkål och den krispiga och framförallt den goda äppelpepparoten som säkert kan bli en favorit till flera rätter än just denna.

Skriv ut
Bockwurst med surkål och äppelpepparrot

Ingredienser

4 portioner
900 g
delikatesspotatis
400 g
bockwurst
1 tsk
olja
500 g
surkål
1 msk
smör
1 dl
vatten
2
äpplen (gärna granny smith)
1
förp riven pepparrot (à 45 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i korven.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj lakotsfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2057 KJ / 494 kCal
Fett 24 g
Salt 3 g
Kolhydrater 43 g
Protein 19 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept