Böckling- och äggsallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Böckling- och äggsallad

Det här receptet på böckling- och äggsallad är en snabblagad och prima rätt och även en svensk klassiker. En höjdare under varma sommardagar och framförallt till midsommar!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2002

Böckling- och äggsallad

Ingredienser

10 portioner
8   ägg
12   böcklingar (12 st motsvarar 1½ kg)
1   bit purjolök (1 bit motsvarar ca 15 cm)
2   salladshuvuden gärna olika sorter

Sås

3 dl  gräddfil
2 msk  majonnäs
3 msk  osötad fransk senap
4 msk  klippt dill
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picknick i det gröna
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillklämma med mandelpotatis och citronpicklad gurka
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Böcklingröra
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönsaksdipp
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga