Bobotie med sötsyrlig chutney är en spännande färsrätt. Vitlök, russin och kajennpeppar ger färsen delikata smakkombinationer. Bobotien serveras med en tomat- och äppelchutney.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2007
Fri från gluten.
Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: byt mjölken mot Solhavre eller annat mjölkfritt alternativ. Stek i mjölkfritt margarin eller olja i stället för smör.
Kommentarer
Jessica
2016-08-23Jättegott och håller med tidigare kommentar att det behövs mer grönsaker till. Jag ugnsrostade blomkål och sötpotatis och det var gott till. Tips är att inte använda lättmjölk som jag gjorde. Fet mjölk är nog bättre till äggstanningen :)
Anna-lena
2008-05-16Det här har blivit en favorit hos oss, lite kryddigt och sött på samma gång. Jag vill dock ha lite mer grönsaker till än bara chutney.
Mons
2007-08-25Jag har lagat den precis efter receptet flera gånger med gott resultat.