Förträfflig grillad zucchini med en underbart välsmakande gremolata av persilja, vitlök, citron, mandel och russin. Grillad zucchini passar bra som tillbehör till maten eller som en liten förrätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2006
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Linn
2022-08-21Supergod, en ny favorit! För mig blir zucchini lätt slafsig, tänk på att skära minst 1 cm bred skiva så håller det lättare ihop. Skippade russin helt, tycker zucchinin i sig ger en söt smak som blir supergod med citronsmaken.
Veronica
2020-05-09Gremolatan blev väldigt söt. Skulle antagligen ha blivit bättre med hälften så mycket russin.
Cecilia
2019-07-20Utan jämförelse den godaste gremolatan jag ätit! Har testat den på alla möjliga grillade grönsaker, halloumi mm & den funkar i samtliga fall.