Tomat- och äppelchutney

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tomat- och äppelchutney

Utsökt chutney med tomater, äpplen, russin och syltad ingefära. Denna tomat- och äppelchutney får syrlighet från vitvinsvinäger, sötma från strösocker och hetta från chilifrukt. Servera chutneyn tillsammans med Babootie med sötsyrlig chutney.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2007

Tomat- och äppelchutney

Ingredienser

4 portioner
2 schalottenlökar
2 vitlöksklyftor
1 msk rapsolja
1/2 dl strösocker
1 dl vitvinsvinäger
1 chilifrukt (t ex jalapeño)
1 msk syltad ingefära
2 röda äpplen
1 burk hela skalade tomater
1/2 dl russin

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Äppelchutney i wokpanna
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äppelchutney med chili
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppelchutney
Betyg 4.5 av 5.
90 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonchutney
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Myntachutney
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Hjortronchutney med chili
Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga