Den här fruktiga rätten bjuder på en härlig brytning mellan söt mango, syrlig lime, kryddig koriander och het sambal oelek. Biffsalladen passar att äta både varm till middag och ljummen på buffébordet.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
1 2012
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maud
2021-05-31Körde med färsk broccoli och skippade att förvälla den, plus lite extra mango och gurka. Blandade den extra sambal olek i nudlarna. Giller ej korriander så körde med persilja. Blev väldigt god som en kall nudelsallad.
Veronica
2020-10-06Halva mängden nudlar hade räckt, annars supergott
Redaktionen
2012-01-10Hej! Vi har nu ändrat namnet på receptet och förtydligat när gurkan ska med. Gällande nudlarna så är detta den rekommenderade mängden per portion, men det är givetvis valfritt om man själv föredrar att ta mindre eller mer av dessa och de andra ingredienserna i rätten. När vi provlagade och provsmakade så upplevde vi att det var balans i receptet.