Sväng snabbt ihop dessa förträffliga teriyakistekta, färskostfyllda lövbiffar till middag. Klicka på den goda vitlöksosten på lövbiffen och stek en stund innan du häller på teriyakisås och sesamfrön. Gör sedan en syrlig råkostsallad till biffarna.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2008
Gluten- och äggfri.
Gör mjölkfri: använd smaksatt tofu eller sojaost i stället för färskosten. Stek i mjölkfritt margarin eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Michaela
2019-11-05Jättegott!
Redaktionen
2015-10-27Hej Ina! Teriyakisåsen innehåller soja som i sin tur innehåller vete men eftersom sojan är fermenterad innebär det att allt gluten brutits ner. Därför är Teriyakisåsen glutenfri. Hälsningar, Veronica
Ina
2015-10-24När jag skulle köpa Teriyakisåsen så upptäcker jag att den innehåller vete, men det står att det här receptet är glutenfritt?