Hemgjorda smaskiga biffar med rotsaker i pitabröd görs snabbare än du tror! Blanda rivna rotsaker med ägg, kryddor och färs och stek cirka 3 minuter på varje sida. Pitabröden värms med fördel i ugnen innan de serveras tillsammans med biffarna.
Mjölkproteinfri: välj Sour Supreme (innehåller soja) i stället för matyoghurt och välj mjölkproteinfritt margarin.
Laktosreducerad: välj laktosreducerad matyoghurt.
Laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och mjölkproteinfritt margarin.
Glutenfri: välj ett glutenfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Diana
2016-02-28Jättegott
Birgitta
2010-11-02Jag överdrev med rotsakerna och hade inte tålamod att riva fint utan rev för grovt. Biffarna föll isär. Jättegott (ändå) med crème fraîche blandad med tacosås.
Lotta
2008-03-31Jättegott! Jag blandade yoghurten med tacosås medium. Blev suveränt