Denna härliga biff med färskost och champinjoner har en utsökt smak. Medan ditt ris kokar så fräser du snabbt samman färsk svamp, strimlad lövbiff och rödlök som smaksätts med soja, len färskost och grädde. Servera direkt din goda röra med riset.
Gör mjölk- och laktosfri: byt ut färskosten mot sojaost och matlagningsgrädden mot havre- eller sojabaserad grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God vardagsmat.
Lars-emil
2021-09-02Håller med Erika. Ökade på soyan till 3 msk och hade mer färskost. Fräste lövbiffen så den fick färg, ca en minut. Tog sedan ur lövbiffen och fräste champinjoner och rödlök. Lät sedan allt koka ihop i 10 minuter.
Gunnar
2008-04-06Väldigt gott. Mild och krämig. Kanske lite mer soja? Vi hade i extra soja och ganska mycket salt men ville ändå eftersalta vid matbordet. Otroligt gott och även barnvänligt pga att den inte är stark eller konstig i smaken. Ett tips! Om du strimlar lövbiffen själv går det fortare och enklare om du först stödfrusit den så den "ligger still", eller om du tar den från frysen och inte låter den tina helt innan du strimlar den.
Kalehla
2008-03-08