Biff med färskost och champinjoner

Denna härliga biff med färskost och champinjoner har en utsökt smak. Medan ditt ris kokar så fräser du snabbt samman färsk svamp, strimlad lövbiff och rödlök som smaksätts med soja, len färskost och grädde. Servera direkt din goda röra med riset.

Ingredienser
4 portioner
4 portioner ris
400 g strimlad lövbiff
1 msk olja till stekning
2 röda lökar
100 g färska champinjoner
2 msk färskost (16 %)
1 dl matlagningsgrädde (15 %)
3 dl vatten
1 msk kinesisk soja
salt
peppar
Gör så här
00:05:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1971 KJ / 471 kCal
Kommentarer
Enkelt och mycket gott
Christina
2025-02-26God vardagsmat.
Lars-emil
2021-09-02Håller med Erika. Ökade på soyan till 3 msk och hade mer färskost. Fräste lövbiffen så den fick färg, ca en minut. Tog sedan ur lövbiffen och fräste champinjoner och rödlök. Lät sedan allt koka ihop i 10 minuter.
Gunnar
2008-04-06