Tomatrisotto med lövbiff är ett fräscht och gott alternativ till vardagsmiddagen. Risotton med smak av tomater, purjolök och lagrad ost serveras med nystekt lövbiff.
Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
1 purjolök
4 tomater
100 g lagrad hårdost (max 17%)
500 g lövbiff
olja
salt
peppar
För alla
Gör mjölkfri: Byt ut osten mot sojabaserad ost.
Gör så här
Gör så här- texten är avsedd för 4 port.
Tips
Koka gärna riset i höns- eller grönsaksbuljong för mer smak. Halvera då mängden salt.
Gröna tipset: Servera risotton till vegetariska biffar om du inte vill ha kött.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3.7 av 5.
33 personer har röstat
1 st
Kommentar
Det här är jättegott och enkelt att göra. Vi brukar strimla lövbiffen och ha ned den i risotton också. Det är ju enklare att ha allt på samma ställe =) Men ta en stor panna till purjon, annars får inte allt plats!
Kommentar
Det här är jättegott och enkelt att göra. Vi brukar strimla lövbiffen och ha ned den i risotton också. Det är ju enklare att ha allt på samma ställe =) Men ta en stor panna till purjon, annars får inte allt plats!
Camilla
2008-11-09