Lövbiff med ädelost och grillad champinjonsallad

Lövbiff på grillen? Jo, det funkar alldeles utmärkt. Speciellt med krämig ädelostfyllning. Servera med en matig succésallad på grillade champinjoner, pimiento de padron och salladslök. Toppa med krispiga krutonger och ännu mer ädelost!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Ingredienser
Grillad champinjonsallad
För alla (Lövbiff med ädelost)
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Byt ut färskost och ädelost mot laktosfritt alternativ.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut färskost och ädelost mot mjölkproteinfritt alternativ.
För alla (Grillad champinjonsallad)
Gör glutenfri: Välj glutenfria krutonger.
Gör laktosfri: Använd laktosfria krutonger och lagrad ädelost eller byt mot ex laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkproteinfria krutonger och ersätt ädelost med mjölkproteinfritt alternativ.
Fri från ägg, men kontrollera krutongerna.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer