Lövbiff med ädelost och grillad champinjonsallad

65
0
Lövbiff med ädelost och grillad champinjonsallad

Lövbiff på grillen? Jo, det funkar alldeles utmärkt. Speciellt med krämig ädelostfyllning. Servera med en matig succésallad på grillade champinjoner, pimiento de padron och salladslök. Toppa med krispiga krutonger och ännu mer ädelost!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Lövbiff med ädelost och grillad champinjonsallad

Ingredienser

4 portioner
140 g ädelost
2 msk färskost
350 g lövbiff
olja
salt och peppar
ev krasse till garnering

Grillad champinjonsallad

400 g champinjoner
250 g pimiento de padron
250 g salladslök
olivolja
140 g ädelost
50 g krutonger
flingsalt
svartpeppar

För alla (Lövbiff med ädelost)

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Byt ut färskost och ädelost mot laktosfritt alternativ.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut färskost och ädelost mot mjölkproteinfritt alternativ.

För alla (Grillad champinjonsallad)

Gör glutenfri: Välj glutenfria krutonger.
Gör laktosfri: Använd laktosfria krutonger och lagrad ädelost eller byt mot ex laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkproteinfria krutonger och ersätt ädelost med mjölkproteinfritt alternativ.
Fri från ägg, men kontrollera krutongerna.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

65

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2263 KJ / 540 kCal
Fett 32 g
Salt 2.8 g
Kolhydrater 21 g
Protein 41 g
Läs mer om näringsvärden