Biff med färskost och champinjoner

Denna härliga biff med färskost och champinjoner har en utsökt smak. Medan ditt ris kokar så fräser du snabbt samman färsk svamp, strimlad lövbiff och rödlök som smaksätts med soja, len färskost och grädde. Servera direkt din goda röra med riset.

Gör så här
00:05:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1971 KJ / 471 kCal
Kommentarer
11 stEnkelt och mycket gott
Christina
God vardagsmat.
Lars-emil
Håller med Erika. Ökade på soyan till 3 msk och hade mer färskost. Fräste lövbiffen så den fick färg, ca en minut. Tog sedan ur lövbiffen och fräste champinjoner och rödlök. Lät sedan allt koka ihop i 10 minuter.
Gunnar
Väldigt gott. Mild och krämig. Kanske lite mer soja? Vi hade i extra soja och ganska mycket salt men ville ändå eftersalta vid matbordet. Otroligt gott och även barnvänligt pga att den inte är stark eller konstig i smaken. Ett tips! Om du strimlar lövbiffen själv går det fortare och enklare om du först stödfrusit den så den "ligger still", eller om du tar den från frysen och inte låter den tina helt innan du strimlar den.
Kalehla
Detta var gott jag tog 1tsk sambal olek,och 1msk ajvar och det blev godare allt testa detta
Camilla
Tyckte detta smakade mycket gott, en gräddig smak! Behövs lite mer krydda bara!
Louise
Tyckte denna rätt var jättegod. Mums!! Min sambo kryddade dock på mera och tog dessutom en hel ask färskost. Kan helt klart rekommendera detta.
Jenny
Jätteenkelt att göra och fort gick det också. Gjorde dock med 27 % färskost och fler matskedar än i receptet. Såsen blev jättegod, kryddade med salt och vitpeppar och sojan gav också sälta. Bra för barn som inte tycker om kryddig mat. Vuxna kan krydda efteråt med starkare saker såsom chilisås. Gjorde en god sallad till med machesallad, groddar och tomater och silverlök som passade jättebra till.
Minna
Smakade bra men såg rätt tråkig ut, servera med lite färgglada grönsaker för ögats skull ;)
Frida
Jag tog bort färskosten och matlagningsgrädden och la till röd paprika, sambal oelek och kryddade lite mer i största allmänhet och smulade över fetaost på slutet. Helt OK tyckte både jag och min 11 åriga son.
Eva