Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Biff à la Lindström med persiljesmör och klyftpotatis

Retrobetonad biff à la Lindström med persiljesmör och klyftpotatis! Perfekt middagsrätt som inte tar allt för lång tid att tillaga. Persiljesmöret är suveränt till biffarna och potatisen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Blanda smöret med persilja, krydda med salt och peppar, smaka av med några droppar citronsaft.
  3. Skölj och skär potatisen i klyftor. Lägg klyftorna på en plåt, ringla över olja, krydda med salt, peppar och blanda. Sätt plåten mitt i ugnen 25-30 minuter.
  4. Stek Biff à la Lindtröm enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Servera Biff à la Lindström med klyftpotatis och persiljesmör.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på Biff à la Lindström. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 3 msk hackad persilja
  • salt och svartpeppar
  • 1 citron
  • 10 potatisar
  • 2 msk matolja
  • 4 Biff à la Lindström
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 3073 kJ / 735 kCal
Fett: 46 g
Läs mer om näringsvärden