Bellas moussaka har varma och trevliga smaker av svamp, bladspenat och parmesanost och är vegetarisk. Fördela grönsakerna i en ugnsform och bre över blandningen av oliver och yoghurt. Servera den krämiga moussakan med en fräsch sallad och bröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
1999
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sofia
2006-11-24Mycket gott, fast inte den religiösa upplevelse jag hoppats på. Jag serverade med couscous och en sallad med ruccola, purjolök, gurka och tomat. Jag hade bara i ca 200 g svamp (champinjoner) men trots det tycker jag att de blev lite för dominerande. Nästa gång halverar jag nog svampmängden och låter lite zucchini steka med istället. Troligtvis ökar jag också yoghurtmängden. Eftersom såsen var den enda egentliga smaksättningen så skadar det nog inte om den blir lite mer framträdande.
Josefin
2004-05-01godaste jag ätit på länge! speciellt gott med färsk pasta till!