Svampcannelloni

Det här receptet på svampcannelloni är hänförande gott och enkelt att laga. Passar både som ensamrätt och på buffébordet. Häll tomatsås över lasagnerullarna och strö parmesanost över och rucola runt på fatet.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Ingredienser
24 små bitar
250 g fryst bladspenat
250 g färsk svamp t ex champinjoner
2 vitlöksklyftor
2 msk smör eller mjölkfritt margarin
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
8 färska lasagneplattor
2 1/2 dl kyldfärdig sås (gärna ostsås)
parmesan eller annan lagrad hårdost till garnering
rucolasallad till garnering
Tomatsås
1/2 gul lök
1 msk olja
2 1/2 dl passerade tomater
1/2 grönsaksbuljongtärning
Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ett tips: Gillar du det här receptet, prova även pasta rullar med färskost och skinka.
Sonja
2005-06-07Håller med, blir lite annorlunda och så otroligt gott.
Jennie
2004-10-12Mycket spännande och intressant rätt. Man förundras vid första tuggan. Lätt att fixa till och lätt att äta. Måste provsmakas.
Hanna
2003-08-20