Det här receptet på svampcannelloni är hänförande gott och enkelt att laga. Passar både som ensamrätt och på buffébordet. Häll tomatsås över lasagnerullarna och strö parmesanost över och rucola runt på fatet.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2003
Innehåller gluten mjölk och ägg.
Ändra till mjölkfritt: uteslut smör och stek i stället i mjölkfritt margarin eller olja. Uteslut ostsåsen och osten. Tomatsåsen innehåller inte gluten, ägg eller mjölk, men kontroller för säkerhets skull innehållet om fond används. Gratinera cannellonin i olika formar med respektive sås.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sonja
2005-06-07Ett tips: Gillar du det här receptet, prova även pasta rullar med färskost och skinka.
Jennie
2004-10-12Håller med, blir lite annorlunda och så otroligt gott.
Hanna
2003-08-20Mycket spännande och intressant rätt. Man förundras vid första tuggan. Lätt att fixa till och lätt att äta. Måste provsmakas.