Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Barbequekyckling med risonisallad

Planerar du för en grillfest? Då är detta recept på saftig barbequekyckling precis vad du behöver! Servera kycklingen till den fräscha risonisalladen med härliga ingredienser som oliver och sockerärter. Du har allt klart på en halvtimme.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tillaga kycklingen enligt anvisning på förpackningen.
  2. Koka risoni enligt anvisning på förpackningen.
  3. Ansa morötter och sockerärter och skär i bitar. Strimla paprikan.
  4. Blanda den nykokta risonin med morötter, sockerärter, paprika och oliver.
  5. Servera risonisalladen till kycklingen.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kycklingen och risonin.
I övrigt är rätten fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: byt ut risonin mot ris.

Tips

Gott att servera nybakat bröd till måltiden.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 paket färdigmarinerad kyckling
  • 3 dl risoni
  • 4 späda morötter
  • 150 g sockerärtor
  • 1 grillad paprika
  • 20 oliver
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?