Krispig löksallad med feta och mynta

2
0
Krispig löksallad med feta och mynta

Smakrik sallad med krispig silverlök, salt fetaost och fylliga oliver. En enkel dressing med frisk mynta, syrlig vinäger och grovmald svartpeppar häller du över salladen. Löksalladen passar utmärkt med en bit gott bröd.

Krispig löksallad med feta och mynta

Ingredienser

4 portioner
4 silverlökar
1 röd paprika
150 g fetaost
ca 20 svarta oliver med kärnor

Dressing

1/2 knippa färsk mynta
1 msk vinäger
3 msk olja
1/2 tsk salt
1 krm grovmald svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1680 KJ / 400 kCal
Fett 30 g
Läs mer om näringsvärden