Krispig löksallad med feta och mynta

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Krispig löksallad med feta och mynta

Smakrik sallad med krispig silverlök, salt fetaost och fylliga oliver. En enkel dressing med frisk mynta, syrlig vinäger och grovmald svartpeppar häller du över salladen. Löksalladen passar utmärkt med en bit gott bröd.

Krispig löksallad med feta och mynta

Ingredienser

4 portioner
4   silverlökar
1   röd paprika
150 g  fetaost
ca 20   svarta oliver med kärnor

Dressing

1/2   knippa färsk mynta
1 msk  vinäger
3 msk  olja
1/2 tsk  salt
1 krm  grovmald svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1680 KJ / 400 kCal
Fett30 g

Testa liknande recept

Saffranspotatis
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinägrett
Betyg 4.2 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordnötsvinägrett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Basilika- och chiliolja
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dijonsenapsvinägrett
Betyg 4 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Senapsvinägrett
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga