Har du ett gäng bruna bananer liggandes hemma i fruktskålen? Släng dem för allt i världen inte! Skär i bitar och frys in. Ja, med skal och allt – så länge de är ekologiska. Ta fram och mixa med mandeldryck, kakao och jordnötssmör till en krämig smoothie.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vadå, ska man mixa och äta bananskal? Är det verkligen gott och nyttigt?
Madelene
2019-04-28Hej Madelene, ja, här ska hela bananen (ekologisk)med skal användas. Receptet kommer från Tidningen Buffé nr 1 2017 där vi hade skal som tema. Vi tycker att det är gott men smaken är ju olika. Testa gärna! Hälsningar Elina
Redaktionen
2019-04-29Hej Kersti! Det var tråkigt, men prova gärna några andra av alla våra smoothisar http://www.ica.se/recept/banan/smoothie/ Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-04-19Kan tyvärr inte prova detta recept,eftersom jag är allergisk mot jordnötter
Kersti
2017-04-18