Banan- och chokladsmoothie

17
3
Banan- och chokladsmoothie

Har du ett gäng bruna bananer liggandes hemma i fruktskålen? Släng dem för allt i världen inte! Skär i bitar och frys in. Ja, med skal och allt – så länge de är ekologiska. Ta fram och mixa med mandeldryck, kakao och jordnötssmör till en krämig smoothie.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2017

Banan- och chokladsmoothie

Ingredienser

2 portioner
1
mogen ekologisk banan med skal
5 dl
mandeldryck
2 msk
kakao
2 msk
osötad jordnötssmör

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentarer

Madelene

4/28/2019

Vadå, ska man mixa och äta bananskal? Är det verkligen gott och nyttigt?

Redaktionen ICAse

4/29/2019

Hej Madelene, ja, här ska hela bananen (ekologisk)med skal användas. Receptet kommer från Tidningen Buffé nr 1 2017 där vi hade skal som tema. Vi tycker att det är gott men smaken är ju olika. Testa gärna! Hälsningar Elina

Redaktionen

4/19/2017

Hej Kersti! Det var tråkigt, men prova gärna några andra av alla våra smoothisar http://www.ica.se/recept/banan/smoothie/ Hälsningar Michelle

Kersti

4/18/2017

Kan tyvärr inte prova detta recept,eftersom jag är allergisk mot jordnötter

Näringsvärde per portion

Energi 1249 KJ / 297 kCal
Fett 16 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 29 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept