Har du ett gäng bruna bananer liggandes hemma i fruktskålen? Släng dem för allt i världen inte! Skär i bitar och frys in. Ja, med skal och allt – så länge de är ekologiska. Ta fram och mixa med mandeldryck, kakao och jordnötssmör till en krämig smoothie.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Madelene
4/28/2019Vadå, ska man mixa och äta bananskal? Är det verkligen gott och nyttigt?
Redaktionen ICAse
4/29/2019Hej Madelene, ja, här ska hela bananen (ekologisk)med skal användas. Receptet kommer från Tidningen Buffé nr 1 2017 där vi hade skal som tema. Vi tycker att det är gott men smaken är ju olika. Testa gärna! Hälsningar Elina
Redaktionen
4/19/2017Hej Kersti! Det var tråkigt, men prova gärna några andra av alla våra smoothisar http://www.ica.se/recept/banan/smoothie/ Hälsningar Michelle
Kersti
4/18/2017Kan tyvärr inte prova detta recept,eftersom jag är allergisk mot jordnötter