Banan- och chokladsmoothie

Har du ett gäng bruna bananer liggandes hemma i fruktskålen? Släng dem för allt i världen inte! Skär i bitar och frys in. Ja, med skal och allt – så länge de är ekologiska. Ta fram och mixa med mandeldryck, kakao och jordnötssmör till en krämig smoothie.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2017

Gör så här
01:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1249 KJ / 297 kCal
Fett16 g
Salt0.2 g
Kolhydrater29 g
Protein8 g
Kommentarer
4 stJag körde cashew-smör istället och en skvätt espresso i. Så Gott!
Elin
Vadå, ska man mixa och äta bananskal? Är det verkligen gott och nyttigt?
Madelene
Hej Madelene, ja, här ska hela bananen (ekologisk)med skal användas. Receptet kommer från Tidningen Buffé nr 1 2017 där vi hade skal som tema. Vi tycker att det är gott men smaken är ju olika. Testa gärna! Hälsningar Elina
ICA-köket
Hej Kersti! Det var tråkigt, men prova gärna några andra av alla våra smoothisar http://www.ica.se/recept/banan/smoothie/ Hälsningar Michelle
Ica-köket