Balsamicostekt kyckling med basilikastomp

En läcker och väldoftande kycklingrätt i ett flertal härliga färger. Stek först kycklingen i balsamicon och avsluta sedan i ugnen. Det ger dig gott om tid att fixa till den smaskiga basilikastompen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2012

Gör så här
00:02:00
00:02:00
00:12:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1791 KJ / 430 kCal
Fett10.8 g
Kolhydrater43.9 g
Protein35.1 g
Kommentarer
3 stEnkelt att tillaga och gott. Bra vardagsmat som ändå känns lite lyxig tack vare kryddorna.
Maria
Menas enkel balsamvinäger? Inte crema di balsamico?
Denise
Hej Denise! Precis, vanlig balsamvinäger är det vi menar i detta receptet. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket
Den godaste kycklingen jag har smakat på länge. Träffade på den på en provsmakning på ICA Maxi. Potatisen har jag inte smakat, eftersom jag går på en diet där jag inte äter potatis. Men kycklingen rekommenderar jag skarpt!! Så saftig och god, även när den varit fryst. Och så enkel!
Lena