En risotto som lagar sig själv i ugnen – hur smidigt som helst! Den ugnsbakade risotton täcks av ett lager fänkålssalami som ger härlig sälta. Salamirisotton toppas slutligen med parmesan och färsk timjan efter smak.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2018
Receptet kommer från boken Hur lätt som helst av Jessica Frej.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott och supersnabbt
Anja
2021-11-16Eva Enkelt och supergott. Jag gjorde dessutom till 2 personer och det gick utmärkt att halvera receptet
Eva
2021-11-11Bästa vardagsrisotton! Brukar steka med lite chilli i början för lite extra hetta. Även supergott att steka med spetskål, tips! :) testa denna!
Ellinor
2021-05-01