Risotto med ruccola

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Risotto med ruccola

En salig blandning till risotto med ruccola. Hackad fin lök och hel vitlök fräses. Det mumsiga avorioriset kokas i utsökt buljong. Lättlagat och nyttigt med klippt ruccola. Med fluffigt, mjukt bröd får du en lättlagad måltid.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Risotto med ruccola

Ingredienser

4 portioner
2   gula lökar
1   vitlöksklyfta
olja
3 dl  avorioris
6 dl  grönsaksbuljong (tärning + vatten)
salt och peppar
1   knippa rucolablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ruccolarisotto med tomater och pinjenötter
Betyg 3.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svamprisotto
Betyg 4.3 av 5.
80 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronrisotto med basilika
Betyg 3.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dadelrisotto med saffran
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparrisrisotto med prästost och grillad kycklingfilé
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Risotto med svamp, spenat och tomater
Betyg 4.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga