Risotto med ruccola

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Risotto med ruccola

En salig blandning till risotto med ruccola. Hackad fin lök och hel vitlök fräses. Det mumsiga avorioriset kokas i utsökt buljong. Lättlagat och nyttigt med klippt ruccola. Med fluffigt, mjukt bröd får du en lättlagad måltid.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Risotto med ruccola

Ingredienser

4 portioner
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
olja
3 dl avorioris
6 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
salt
peppar
1 knippa rucolablad

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Risotto med svamp och broccoli
Betyg 3.7 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svamprisotto
Betyg 4.3 av 5.83 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Salviastekt kalkonfilé med kantarellrisotto
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dadelrisotto med saffran
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronrisotto med basilika
Betyg 3.8 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svamprisotto med Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.60 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad