Baconlindad torsk med potatisgnocchi

Denna välsmakande fisk får ett lager med bacon runt om sig. En fabulös smakupplevelse där det salta knapriga möter den fasta torsken som ger en god eftersmak. Krämig potatisgnocci gör den baconinlindade torsken sällskap på tallriken med smak av grädde timjan och salladsärter.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2016

Gör så här
00:06:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi4042 KJ / 966 kCal
Fett57 g
Salt8.99 g
Kolhydrater73.7 g
Protein37.1 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
6 stFettig gegga. Fisken blir blöt i baconet, steka bacon i smör blir bara gegga. Såsen o gnocchi blir gröt. Ingen hit.
Johan
Birgitta 22-02-12 Supergott! Bjöd ikväll på denna rätt och blev mycket uppskattat.
Birgitta
Fisken smakade kaviar. Gnocchin smakade deg. Såsen smakade gröt. Kanske det äckligaste jag någonsin ätit.
Elin
Gott men det var svårt att få två lika stora fiskbitar. En var tjock och en var stjärtbit, lång och tunn. Lagom rimmad annars.
Kerstin
Hej Sandra! Trist att detta recept ej föll er i smaken men hoppas de nästkommande passar bättre! Hälsningar Michelle
Ica-köket
Det här va inte gott. Första gången vi har varit riktigt missnöjda
Sandra