En bacon- och spenatpasta med en perfekt mix av sälta och krämighet. Färsk spenat steks ihop med vitlök som sedan blandas med det krispiga baconet, matlagningsgrädde, sojabönor och riven ost. Äts med fördel tillsammans med pastasorten penne, då den fångar upp såsen perfekt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2022
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och ost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Super gott!! Kunde inte sluta äta det:-)
Ida
2022-09-19Enkelt och gott. Hade i lite extra ost. Blev mycket så blev tillochmed en matlåda
Frida
2022-08-15Snabblagat och gott. Skulle gärna ta dubbla mängden spenat. Behändigt med fårdigklippt bacon.
Anette
2022-08-11