En gräddig pasta funkar jämt, oavsett sug! Här steks bacon och kyckling gyllenbruna innan matlagningsgrädde och kycklingbuljong gör dem sällskap i pannan. Grytan äts ihop med linguini. Servera tomatbitar till, och du har middagen serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
32 2019
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matlagningsgrädden mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Petter
11/25/2020Som Peter nedan kommenterat är en lök att rekommendera. Det här är annars det perfekta bakfylleskrovmålet när du tröttnat (eller är för trött för att gå ut) på den lokala pizzerian, trots att du kommit på egna spännande pizzakombos (Quattro skumtomte & peppearkaka) som de motvilligt lagar åt dig, men i coronatider är alla slantar välkomna. Hur som helst, det är salt, härligt kladdigt, mättande och ger dig livet åter efter en vild natt hos grannen där ni intog alldeles för många tequila & Cuba-cola. Kan även rekommenderas om du bara är hungrig. #bragrejer
Peter
2/18/2020Jag är alltid misstänksam mot recept utan lök, så för säkerhets skull hackade jag ner en lök med kycklingen och baconet. Det blev görbra.
Karolina
8/8/2019supergott ock enkelt, tog i en burk lätt cremefraiche också, blev inte lika salt då.