Till hösten hör grytan, det är sen gammalt. Sen att denna böngryta är busenkel att laga är ju heller inte fy skam! Bacon och lök steks i pannan innan majs, vita bönor och pastasåsen åker över. Låt det puttra några minuter, och ät ihop med kokt ris och krispig gurka. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2020
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kristina
2022-03-22Det var ingen kulinarisk upplevelse, men helt okej som vardagsmiddag. Jag bytte pastasåsen mot Keldas tomat och créme fraiche sås och hade vanligt bacon.
Rebecca
2020-10-12Jag är ledsen, men detta smakar inte alls bra.
Julia
2020-10-07Barnen grät (tyvärr sant!) men vi vuxna tyckte det var en helt okej vardagsrätt. Snabblagat och lika gott dagen efter i matlådan.